Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

΄Β Εθνική Γυναικών : Με πάθος και τρομερή ανατροπή 2-3 στα Γιαννιτσά

  Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα επιβεβαιώθηκε και σε αυτόν τον αγώνα, αφού παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

    Η Α.Π.Καστοριάς ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα,δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Στη συνέχεια η ομάδα μας αντέδρασε, δείχνοντας τις δυνατότητές της, ωστόσο ήταν αργά, με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 25-21. Η αντίδραση ήταν επιβεβλημένη και στα δύο επόμενα σετ, έχοντας βελτιωθεί σε άμυνα και υποδοχή, κατάφεραν να τα κερδίσουν με σκορ 21-25 και 25-27. Η αδικαιολόγητη χαλάρωση στο τέταρτο σετ έδωσε την ευκαιρία στον Μέγα να πάρει το σετ με 25-17 και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
    Το πέμπτο σετ ήταν από αυτά που αποδεικνύουν το πόσο συναρπαστικό είναι το άθλημα του βόλεϊ. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ. Σε εκείνο το σημείο τα λάθη της Καστοριάς και οι σωστές ενέργειες της αντιπάλου, έδωσαν ένα σημαντικό προβάδισμα στην γηπεδούχο ομάδα και το σκορ έγινε 13-9. Πολλοί πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε χαθεί και η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη. Προφανώς οι αθλήτριες μας είχαν διαφορετική γνώμη και δίνοντας την ψυχή τους, κατάφεραν να κάνουν μια σπουδαία ανατροπή και με σερί πόντων 6-0 να κερδίσουν 13-15. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη που έδωσε χαρά αλλά και δύναμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
    Επόμενος αγώνας με τον αήττητο και πρωτοπόρο Αρχέλαο Κατερίνης το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.

  Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Α.Π.Καστοριάς 2-3 ( 25-21, 21-25, 25-27, 25-17, 13-15)
Α.Π.Καστοριάς: (Γεωργιάδης) Μίχου, Αργυρίου, Βαενά, Τζήλλα, Καλαφατίδου, Βλαχάβα, Κετσεμενίδου, Ράτσου, Ήργη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου